Ingen återvändo!

Idag tog jag steget mot att aldrig mer kunna dölja min diabetes, en dröm som jag haft sedan i somras infriade sig idag på bästa sätt när Philip Tune’r på anvil tatoo i västerås framställde skönheten på bilden.

För mig var detta ett viktigt steg framför allt för att jag nu på arbetsintervjuer inte kan missa eller undvika detta, för även om jag genuint tror att min diagnos är mer last än fördel (oavsett hur fel det än må vara) så har jag nu i alla fall fördelen att när jag väl hittar min plats i arbetslivet så kommer det vara ett öppnare liv jag lever.

För att även om det låter märkligt och fast jag inte resonerade över det förrns efteråt så var hemlighetsmakeriet väldigt tungt för mig, och mitt liv blev betydligt lättare när jag öppnade upp mig om min diabetes.

Och om du är precis som jag var, en av dom som lever i hemlighet, så kan jag varmt rekommendera att ”komma ut” med det, det var inte så farligt som jag trodde och även fast jag fått svara på en massa frågor och fått hantera andra personers oro över mitt mående så avtar det allt eftersom och du slipper smyga med låga eller höga blodsocker och sprutor eller pump.

En reaktion till “Ingen återvändo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.